nieuws

Hypotheekshop-eigenaar CMIS bevestigt verkoopgeruchten

Financiële planning 2939

CMIS Group bevestigt aan amweb het gerucht dat het bedrijf te koop zou staan. Volgens de franchisegever hebben verschillende partijen inmiddels al interesse getoond in een overname.

Hypotheekshop-eigenaar CMIS bevestigt verkoopgeruchten

Vanmorgen kwam de Telegraaf naar buiten met het nieuws dat zowel de Blauwtrust Groep, moeder van De Hypotheker, Quion en Hypotrust, als CMIS (De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek) te koop zouden staan. Blauwtrust Groep ontkende het gerucht direct en stelde dat alleen sprake is van periodiek overleg met adviseurs waarbij gekeken wordt naar de toekomst van het bedrijf.

Verschillende partijen

CMIS draait er niet om heen en geeft in een officiële reactie aan dat er inmiddels al verschillende partijen belangstelling hebben getoond. CMIS portretteert zich daarbij als ‘een partij die oplossingen biedt aan investeringsmaatschappijen voor het managen en servicen van multi-assets zoals hypotheken, persoonlijke leningen, commercieel vastgoed etc. Adviesketens de Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Merius (aanbieder van hypotheken en leningen) maken onderdeel uit van CMIS Group.’

Getoonde interesse

CMIS Group stelt zich bij monde van Mark de Rijke, directeur business development bij CMIS Franchise, te laten adviseren over de getoonde interesse vanuit de markt en neemt deze mee in de te volgen strategie van het bedrijf. “Indien zich relevante ontwikkelingen voordoen, zal CMIS Group haar stakeholders daarvan op de hoogte houden.”

Reageer op dit artikel