nieuws

Oversluiten naar ASR voortaan zonder werkgeversverklaring

Financiële planning 1167

Hypotheekklanten die hun hypotheek willen oversluiten naar ASR hebben daar sinds vorige week in veel gevallen geen werkgeversverklaring meer voor nodig. ASR wil hiermee het proces van oversluiten versnellen.

ASR heeft sinds het begin van dit kwartaal een aantal verbeteringen in het hypotheekproces doorgevoerd. Zo kunnen klanten al enige tijd gratis gebruik maken van modeltaxatie Calcasa.

Benodigde documenten

Vanaf 8 mei is de werkgeversverklaring in veel gevallen niet meer verplicht voor klanten die willen oversluiten naar ASR. De verzekeraar: “Daarmee is oversluiten van een hypotheek sneller geregeld dan voorheen. Een klant heeft alle benodigde documenten al zelf in huis en hoeft dus niet te wachten op levering door andere partijen zoals werkgever of taxateur.”

Reageer op dit artikel