nieuws

Merius Hypotheken ook in assortiment HypotheekCompany

Financiële planning 670

Adviesketen HypotheekCompany, met 100 vestigingen door heel Nederland, breidt het aanbod uit met Merius Hypotheken. Eerst gaat het om een pilot met enkele kantoren. Als die succesvol is, komt het product in de etalage bij alle vestigingen.

Merius Hypotheken ook in assortiment HypotheekCompany

Het hypotheekmerk Merius werd vorig jaar gelanceerd door Credit Management & Investor Solutions (CMIS Group). De nieuwkomer richt zich op starters, doorstromers en oversluiters en profileert zich onder andere met 25% vergoedingsvrij aflossen, tot acht maanden rentegeldigheid in geval van nieuwbouw, rentemiddeling en lagere rente door aflossing (risicoklasse daling).

Directeur Christian Dijkhof van HypotheekCompany toont zich verheugd over uitbreiding van zijn assortiment. “Merius Hypotheken kiest voor snel duidelijkheid door middel van digitalisering, een speerpunt waar wij ook volop mee bezig zijn”, zegt hij in een persbericht.

Reageer op dit artikel