nieuws

Directeur Pieter van Tuinen nu ook volledig eigenaar Van Bruggen Adviesgroep

Financiële planning 1884

Franchisegever Van Bruggen Adviesgroep is volledig in handen gekomen van algemeen directeur Pieter van Tuinen. Hij bezat al de helft van de aandelen en kocht de andere helft van oprichter en naamgever Hans van Bruggen.

Directeur Pieter van Tuinen nu ook volledig eigenaar Van Bruggen Adviesgroep

Pieter van Tuinen is sinds begin 2008 algemeen directeur van Van Bruggen Adviesgroep (VBA) . In 2012 nam hij de helft van de aandelen over van Hans van Bruggen, die het jaar ervoor terugtrad uit de directie. Nu Van Tuinen ook de andere helft van de aandelen heeft gekocht, is hij volledig eigenaar van de groep. VBA heeft zo’n 60 vestigingen in heel Nederland.

Groei-ambitie

“Van Bruggen Adviesgroep is de afgelopen jaren hard gegroeid en heeft de ambitie om verder te groeien”, aldus Van Tuinen. “Naast de investeringen in Van Bruggen Adviesgroep wordt er door het moederbedrijf ook geïnvesteerd in diverse online concepten: Reisverzekering.nl, Autoverzekering.nl, Hypotheek.nl en Hypotheekadvies.nl. Het geloof in de toekomststrategie van VBA en haar zusterondernemingen heeft mijn wens versterkt om de oud-aandeelhouder volledig uit te kopen om zodoende de slagkracht en de voortvarendheid optimaal te kunnen sturen.”

Reageer op dit artikel