nieuws

Consis Academie begint opleiding tot financieel planner

Financiële planning 444

Consis Academie gaat naast de online Wft-opleidingen ook een opleiding tot financieel planner aanbieden. De nieuwe studie begint dit najaar. Voor de opleiding werkt Consis samen met Avans+, een dochter van Avans Hogeschool.

Consis Academie begint opleiding tot financieel planner

De opleiding tot financieel planner vindt plaats in Zwolle en wordt afgesloten met een examen. Na dit examen kunnen geslaagden ervoor kiezen zich te laten opnemen in het Register Financieel Planner. Ook is het een opstapje naar een lidmaatschap van de beroepsvereniging voor financieel planners FFP. Daarvoor moet wel nog een apart examen worden afgelegd.

Start in oktober

De samenwerking tussen Consis en Avans+ betekent bovendien dat studenten van de hogeschool ook toegang krijgen tot de online Wft-opleidingen van Consis Academie. De eerste opleiding tot financieel planner begint in oktober.

Reageer op dit artikel