nieuws

NNEK: Beleggersrekening in 15 minuten

Financiële planning 565

NNEK Vermogensbeheer heeft samen met Eerstestap.nl het aanvraagproces voor een beleggers- of pensioensrekening verbeterd. Daardoor is het voor samenwerkende adviseurs vanaf nu mogelijk om in 15 minuten volledig digitaal zo’n rekening samen met de klant te openen.

NNEK: Beleggersrekening in 15 minuten

Vermogensbeheerder NNEK heeft het hele aanvraagproces ingericht op het dynamische platform van Eerstestap.nl: de Customer Flow Manager. “Het platform is hierbij zo voor ons ingericht, dat de aanvraagomgeving naadloos aansluit op de bestaande omgevingen van NNEK”, aldus Egbert Berkhoff, directeur van de vermogensbeheerder.

Klant- en risicoprofiel

De adviseur start het openen van een rekening voor zijn klanten, vanuit zijn eigen omgeving op NNEK KENNIS.  In enkele minuten bereidt de adviseur de aanvraag voor en stuurt vervolgens een uitnodiging naar de klant. Deze logt in op de beveiligde omgeving, valideert de gegevens en vult deze waar nodig aan. In het digitale aanvraagproces worden alle benodigde documenten geüpload en vult de klant de benodigde vragen in om het klant- en risicoprofiel automatisch te laten bepalen. In maximaal 15 minuten moet er zo een compleet dossier met digitaal ondertekende en gewaarmerkte dossierstukken ontstaan. Vervolgens kan NNEK het aanvraagdossier digitaal verwerken.

Zakelijke rekeningen

NNEK en Eerstestap gaan verder aan de slag met de doorontwikkeling van de digitale omgeving. Later dit jaar worden zaken als zakelijke rekeningen, een oriëntatie op beleggen en een uitgebreide advieswijzer toegevoegd.

Reageer op dit artikel