nieuws

Grafkisten niet langer via Bol.com verkrijgbaar

Financiële planning 1561

Het is niet langer mogelijk om via Bol.com een grafkist te bestellen. Het bedrijf dat de kisten via de webwinkel aanbood, heeft het hele assortiment verwijderd. Volgens Bol.com is dit op eigen initiatief van de kistenaanbieder gebeurd.

Grafkisten niet langer via Bol.com verkrijgbaar

Twee weken geleden haalde Omega Diensten uit Zuidland (Zuid-Holland) het nieuws met haar opvallende vermarkting van grafkisten. Niet alleen stonden de kisten via Bol.com te koop, de online winkel had ze ook nog eens opgenomen in de rubriek woonaccessoires.Het bericht zorgde voor de nodige ophef waarbij de zet enerzijds als eigentijds maar ook als smakeloos werd omschreven.

Eigen beslissing

Woordvoerder Marjolein Verkerk van Bol.com bevestigt dat de kisten offline zijn gehaald. Ze benadrukt dat dit een eigen beslissing van Omega Diensten is geweest. “Onze verkooppartners kunnen zelf bepalen wanneer zij hun assortiment on- en offline zetten. De partner heeft de verkoop tijdelijk offline gezet, omdat ze wachten op de mogelijkheden voor een meer geschikte verkoopcategorie in onze winkel.”

Reageer op dit artikel