nieuws

Eerste volmacht bijBouwe voor Romeo

Financiële planning 1323

Hypotheekverstrekker bijBouwe heeft haar eerste volmacht verstrekt. MO.servicing, onderdeel van Romeo, heeft voorlopig exclusief als eerste serviceprovider tekenbevoegdheid. Alle aangeslotenen bij franchiseorganisatie Huismerk, ook een formule van Romeo, hebben nu ook toegang tot deze aanbieder.

Eerste volmacht bijBouwe voor Romeo

De samenwerking met MO.servicing is volgens Bouwe Kuik, CEO bij bijBouwe, een logische stap om de groeidoelstellingen van bijBouwe te kunnen realiseren. “We verwachten dat de professionele en vakkundige hypotheekacceptanten van MO.servicing daar een substantiële bijdrage aan kunnen leveren”, aldus Kuik.

Mooi compliment

Martin Keegstra, verantwoordelijk voor MO.servicing, is trots op de snelle doorlooptijden en de hoge hitratio van het team acceptanten. “Dat bijBouwe haar eerste volmacht in de markt verleent aan MO.servicing, is dan ook een mooi compliment”, aldus Keegstra.

Het aantal volmachten van MO.servicing komt inclusief bijBouwe op 9.

Reageer op dit artikel