nieuws

Dukers nieuwe voorzitter LEF

Financiële planning 522

De stichting Leven en Financiën (LEF) heeft een nieuwe voorzitter. Ron Dukers neemt die rol na zeven jaar over van initiatiefnemer Mark Boskamp.

Dukers nieuwe voorzitter LEF

LEF biedt via 600 vrijwillige gastdocenten financiële educatie in Nederland. Dukers is medeoprichter van opleider Dukers & Baelemans, het bedrijf dat hij in 2015 verliet. “In mijn vorige functie had ik regelmatig contact met mbo-instellingen. Daar heb ik gezien dat het echt noodzakelijk is om jongeren financieel bewust te maken. LEF heeft hiervoor een prachtig programma, maar zeker zo belangrijk is dat deze jongeren waarschijnlijk voor het eerst in hun leven kennis maken met een financieel adviseur uit de praktijk.”

Het LEF-bestuur bestaat verder uit Marieke van Zuien (vice-voorzitter), Bart Janknegt (penningmeester) en Jan van Lierop (secretaris).

Reageer op dit artikel