nieuws

Van der Heijden volgt Van Basten op bij HDN

Financiële planning 2256

Reinier van der Heijden is de nieuwe directeur van het Hypotheken Data Netwerk (HDN). Van der Heijden is per 1 april de opvolger van Dorine van Basten die het transactieplatform voor de hypotheeksector verlaat. Hij was hiervoor directeur bij Meetingpoint, het transactieplatform voor verzekeraars.

Van der Heijden volgt Van Basten op bij HDN

“Met de komst van Reinier van der Heijden halen wij alle kennis en ervaring in huis, om de continuïteit, het draagvlak, de innovatiekracht en de onafhankelijke positie van HDN te bestendigen en verder uit te bouwen”, aldus Jan van Baars, voorzitter van de RvC van HDN.

Verkoop Meetingpoint

Hij wijst op de snelle technologische ontwikkelingen binnen de financiële dienstverlening. Deze ontwikkelingen vragen volgens Van Baars om een verdere professionalisering en onafhankelijkheid van HDN. Van der Heijden moet hier zorg voor gaan dragen. Hij was directeur van transactieplatform Meetingpoint, dat onlangs werd verkocht aan ICT-bedrijf Tjip.

Eigen locatie voor HDN

Onderdeel van de professionalisering is het aantrekken van nieuwe medewerkers en het verhuizen naar een eigen locatie. Nu heeft NHG nog onderdak bij het Amsterdamse softwarebedrijf Davinci, dat het transactieplatform beheert. Om de onafhankelijke positie van HDN verder te onderstrepen, het draagvlak te vergroten en de innovatie in de branche te stimuleren, is HDN sinds 1 januari begonnen om naast Davinci met meerdere business partners samen te werken.
De vertrekkende Dorine van Basten gaat na haar vertrek bij HDN weer verder met haar eigen bedrijf in de financiële dienstverlening onder de naam Door Van Basten.

 

Reageer op dit artikel