nieuws

Rotterdams hypotheekadvieskantoor hoogst gewaardeerd

Financiële planning 3477

Advieskantoor Hypotheekplatform Rotterdam is het afgelopen jaar het hoogst gewaardeerd door bezoekers van Independer. De klanten gaven het advieskantoor gemiddeld een 9,6. Daarmee troeft het kantoor A&H Finance uit Diemen (9,5) af, hoewel dit kantoor wel door Independer voor de vijfde keer op rij tot beste hypotheekadvieskantoor van Nederland werd uitgeroepen.

Rotterdams hypotheekadvieskantoor hoogst gewaardeerd

Independer nam in 25 regio’s en in categorie thuisadviseurs de beoordelingen van hypotheekadvieskantoren onder de loep. In de regio Rotterdam-Rijnmond kwam Hypotheekplatform Rotterdam als beste uit de bus met een gemiddelde beoordeling van 9,6. In Amsterdam- Amstelland viel de eer te beurt aan A&H Finance met een 9,5. AC Adviseurs uit Eindhoven, Ingenius uit Dordrecht en Oostbeek Financieel Advies uit Oudenbosch eindigden op een gedeelde derde plek met een 9,4. In de categorie best thuisadviseur won Woonhuis Financieren met een gemiddelde beoordeling van 9,6.

Beste prijskwaliteitverhouding

Ondanks het hogere cijfer gaat niet Hypotheekplatform Rotterdam maar A&H Finance er voor de vijfde keer op rij met de titel Beste Kantoor 2017 vandoor. Het bedrijf heeft volgens Independer de beste prijs-kwaliteitverhouding van alle kantoren. “Daarom is dit kantoor, voor de vijfde keer, de beste van alle regio’s. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.”

Reageer op dit artikel