nieuws

Merckelbagh met ruzie weg bij VSZ

Financiële planning 4162

Algemeen directeur Gaston Merckelbagh en VSZ Assuradeuren gaan uit elkaar. Tussen de partijen is een conflict ontstaan dat voor de rechter zal worden gebracht. Jacques Noach, manager Finance & Control bij VSZ, volgt Merckelbagh op interim-basis op.

Merckelbagh met ruzie weg bij VSZ

Merckelbagh wil zolang de zaak nog ‘onder de rechter is’ niets kwijt over de reden van het hoogoplopende conflict. “Ik heb eerder deze week wel een verklaring op papier gezet, maar mijn advocaat heeft me aangeraden om voorlopig niets naar buiten te brengen.” Ook VSZ wil vooralsnog geen commentaar op de zaak geven.

Eigenrisicodragerschap Ziektewet

VSZ (Verzekeren Sociale Zekerheid) werd in 2012 opgericht door de Amstelveense Assurantiemakelaar Meijers en private uitvoerder van sociale zekerheid Acture. Daarmee speelden beide bedrijven in op de introductie van het eigenrisicodragerschap voor de Ziektewet. Merckelbagh kwam in oktober 2013 bij VSZ. Daarvoor werkte hij bij Aegon als Account Director.

Reageer op dit artikel