nieuws

Lifetime verder als Financieel Zeker

Financiële planning 1882

Franchiseformule Lifetime.nu heeft zich omgedoopt in Financieel Zeker. De keten claimt de vijfde soft-franchiseformule van Nederland te zijn.

Lifetime verder als Financieel Zeker

Met de naamswijziging wil de tien jaar oude formule de herkenbaarheid vergroten en het merk sterker positioneren. De formule is een combinatie van zachte en harde franchise: de ruim 50 aangesloten kantoren werken onder eigen naam en worden bediend door een centraal service-center. Volgens directeur Robert van den Broek – voorheen onder meer actief met Marq en Spaar Select – is zijn keten inmiddels de vijfde soft-franchiseformule van ons land. “Dan wordt het zinvol om de naam sterker te communiceren.” Het logo van Financieel Zeker wordt voortaan naast het eigen kantoorlogo en op de eigen websites gevoerd. Daarnaast is er een franchiseraad opgericht.

Qualiora

Financieel Zeker is onderdeel van de in Veldhoven gevestigde Qualiora Groep, een serviceprovider waar ook inkooporganisatie De Hypothekelaar, retailformule Zorgeloos Wonen en SlimM, een modulaire dienstenformule voor hypotheekkantoren.

Reageer op dit artikel