nieuws

Gijs van Hooijdonk Erkend Financieel Adviseur van het jaar

Financiële planning 1993

Tijdens het Lentecongres van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) is Gijs van Hooijdonk van De Hypotheker in Breda verkozen tot Erkend Financieel Adviseur van het Jaar.

Gijs van Hooijdonk Erkend Financieel Adviseur van het jaar

Het is de eerste keer dat de titel wordt gegeven; voorheen leverde de verkiezing altijd de Hypotheekadviseur van het Jaar op. De verkiezing bestond uit drie ronden: een digitale vakkennistoets van 30 vragen, een schriftelijke casus voor de elf best scorende deelnemers en een assessment voor drie finalisten. Die werden aan de hand van een adviesgesprek getoetst op vakbekwaamheid, integriteit en adviesvaardigheid. De jury bestond uit SEH-voorzitter Wim van Wingerden, Nibud-directeur Gerjoke Wilmink, Michel Ligtlee (Vereniging Eigen Huis) en Frank Paalman, Erkend Hypotheekadviseur van het jaar in 201).

Op scherp gezet

Van Hooijdonk kreeg een beeldje en een reischeque ter waarde van € 2.500. De andere twee finalisten waren Nicole van de Wouw (Achmea) en Gerrit van der Goot (Rabobank Zuid en Oost Groningen). Zij ontvingen een cadeaubon ter waarde van € 300. Winnaar Van Hooijdonk raadt Erkend Adviseurs aan om mee te doen aan de verkiezing: “Door mee te doen word je echt weer op scherp gezet. Daarnaast ben ik ontzettend trots op mijn team, zij hebben mijn deelname aan deze verkiezing mede mogelijk gemaakt.”

Reageer op dit artikel