nieuws

Ondernemers-AOV van De Goudse toegevoegd aan iAOV-vergelijker

Financiële planning 1291

De ondernemers-AOV van De Goudse is toegevoegd aan de iAOV-vergelijker die MAS in oktober lanceerde. MAS biedt het intermediair met de vergelijker toegang tot zo’n 90% van de aanbieders van individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Ondernemers-AOV van De Goudse toegevoegd aan iAOV-vergelijker

In de iAOV-vergelijker kunnen adviseurs de actuele premies en voorwaarden vergelijken van de meeste aanbieders van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Adviseurs kunnen complete adviesdossiers opbouwen en sneller het inventarisatie- en vergelijkingsproces doorlopen. Alle ingevulde gegevens blijven behouden in een klantprofiel en kunnen worden hergebruikt.

Behalve De Goudse zitten onder andere de AOV-producten van Reaal, de Amersfoortse, Delta Lloyd, Avéro Achmea, Movir en Generali in de iAOV-vergelijker.

Reageer op dit artikel