nieuws

Ook ASR maakt extra aflossen op hypotheek via iDEAL mogelijk

Financiële planning 1776

Klanten van ASR Hypotheken kunnen sinds kort ook gebruik maken van iDEAL om extra af te lossen op de hypotheek. Volgens de geldverstrekker hebben klanten hier eind december 2016 al ruimhartig gebruik van gemaakt.

Ook ASR maakt extra aflossen op hypotheek via iDEAL mogelijk

Via MijnHypotheek van ASR kunnen klanten hypotheekgegevens bekijken en wijzigingen doorgegeven. Daar hoort vanaf december vorig jaar ook de mogelijkheid bij om eenvoudig tussentijds extra terug te betalen  via iDEAL. “Wij raden klanten altijd aan, voordat ze een extra terugbetaling doen, om contact op te nemen met hun adviseur”, aldus ASR.

ASR is niet de eerste hypotheekverstrekker die iDEAL voor dit doel inzet. Eerder kwamen onder meer Rabobank, Florius en Nationale-Nederlanden met dezelfde optie.

 

Reageer op dit artikel