nieuws

Dela gaat NAC-uitvaart aanbieden

Financiële planning 1531

Ook voetbalsupporters van NAC kunnen vanaf nu gebruik maken van een uitvaart in de stijl van hun favoriete club. Uitvaartverzekeraar en -verzorger Dela heeft in samenwerking met de Bredase eerste divisie-club een pakket samengesteld om een ‘gepast afscheid te verzorgen in NAC-stijl’.  Onder meer het gebruik van het stadion van NAC behoort tot de mogelijkheden. 

Dela gaat NAC-uitvaart aanbieden

NAC is niet de eerste betaald voetbalvereniging die haar supporters de club letterlijk van de wieg tot het graf laat ervaren. Feyenoord en SC Heerenveen werken hiervoor samen met Monuta. Het Arnhemse Vitesse en FC Utrecht werken hiervoor samen met lokale uitvaartverzorgers.

Dela biedt ook voetbaluitvaarten in België bij KAA Gent en KRC Genk.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.