nieuws

TAF verlaagt tarief overlijdensrisicoverzekering

Financiële planning 1798

TAF verlaagt het tarief voor de overlijdensrisicoverzekeringen waarbij Credit Life de risicodrager is. Met deze premieverlaging zijn ze naar eigen zeggen in staat om in iedere klantsituatie een concurrerend aanbod te doen.

TAF verlaagt tarief overlijdensrisicoverzekering

De tariefsverlaging geldt voor alle nieuwe aanvragen die binnenkomen. Bestaande verzekeringen worden niet automatisch aangepast. De voorwaarden van de overlijdensrisicoverzekeringen wijzigen niet. De verzekeraar stelt dat zij door een generiek model met meerdere risicodragers te hanteren voor iedere klant, ongeacht leeftijd of verzekerd kapitaal, aantrekkelijk kunnen zijn.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.