nieuws

Bezoekers amweb: ‘Veel van hetzelfde op hypotheekmarkt’

Financiële planning 778

Doorlopend springen er nieuwe aanbieders op de florerende hypotheekmarkt in, maar de bezoekers aan amweb nemen nog maar weinig vernieuwing waar. Op de vraag of de hypotheekmarkt de afgelopen jaren echt veranderd is, antwoordt maar liefst 90% nee. Volgens hen is het wat het hypotheekaanbod betreft vooral veel van hetzelfde en draait het vooral om prijs.

Bezoekers amweb: ‘Veel van hetzelfde op hypotheekmarkt’

Slechts 10% neemt wel verandering waar. De positivo’s stellen dat er nu veel meer te kiezen valt, zowel wat aanbieders als wat bedieningsmodellen betreft. Op 20 september aanstaande zal het debat ongetwijfeld verder gaan tijdens am:hypotheken.

Deze week willen we van u weten hoe u inmiddels denkt over Dirk Scheringa, voormalig voorman van de gesneefde DSB Bank. Vindt u het een goede zaak dat hij met zijn nieuwe bedrijf CS Factoring naar de beurs wil?

[poll54]

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.