nieuws

Van Rooijen nieuwe directeur Delta Lloyd Leven

Financiële planning 4889

Gerard van Rooijen (43) is vanaf 15 mei de nieuwe  algemeen directeur van Delta Lloyd Leven. In deze functie is hij onder andere eindverantwoordelijk voor de pensioen- en levensverzekeringen van de verzekeraar. Van  Rooijen volgt Leon van Riet op, die per 1 maart 2016 is gestart met zijn werkzaamheden als lid van de raad van bestuur van Delta Lloyd.

Van Rooijen nieuwe directeur Delta Lloyd Leven

Van  Rooijen werkt sinds 1996 bij Delta Lloyd en is momenteel directeur Inkomen & Verzuim. Hij vervulde eerder management- en directiefuncties als manager Group Planning & Control en directeur Leven Particulier. Tot  een  opvolger is  benoemd, worden zijn werkzaamheden bij Inkomen & Verzuim waargenomen door de directie Schade.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.