nieuws

MoneYou nu ook via Hypotheek24.nl

Financiële planning 3991

Hypotheek24.nl heeft hypotheekverstrekker en ABN Amro-dochter MoneYou aan zich gebonden. Via beide partijen is het mogelijk om zelf online je hypotheek afsluiten. Het is volgens beide partijen daarom logisch dat MoneYou zich nu ook aansluit Hypotheek24.nl.

MoneYou nu ook via Hypotheek24.nl

“Het gaat hard”, zegt Chris Oosterling, sales manager bij Hypotheek24.nl. “We zien het aantal klanten maandelijks met 10 tot 15% toenemen. En die ontwikkeling lijkt voorlopig nog niet te stoppen. Het is daarom prettig ons aanbod te kunnen uitbreiden met een naam als MoneYou.”

Bas Boelhouwers, commercieel directeur van MoneYou, verwacht veel van de samenwerking. “Nu de rentes concurrerend zijn, denken we veel nieuwe klanten via Hypotheek24.nl te kunnen verwelkomen. Alle ingrediënten zijn daar voor aanwezig.”

Hypotheek24.nl vergelijkt onafhankelijk alle banken en geldverstrekkers. Naast MoneYou konden consumenten al zelf hun hypotheek afsluiten bij Argenta, Lloyds, Hypotrust, MUNT Hypotheken, Conservatrix, ASR en bijBouwe. Hypotheek24.nl verwacht de komende maanden nog meer geldverstrekkers toe te voegen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.