nieuws

Krediet Makelaar koppelt met Finix

Financiële planning 282

De Krediet Makelaar en softwarehuis Finix hebben hun systemen gekoppeld. Door deze koppeling kan het intermediair nu vanuit de adviessoftware van Finix een kredietofferte aanvragen bij De Krediet Makelaar. Behalve losse kredietproducten kunnen ook onder meer restschuldfinancieringen of kredieten voor woningverbetering met een looptijd van 15 jaar worden aangevraagd. 

Krediet Makelaar koppelt met Finix

 

De koppeling met Finix is de tweede koppeling voor de Krediet Makelaar. Eind vorig jaar is gekoppeld met de software van Adviesbox. De twee softwarehuizen vertegenwoordigen in totaal ruim 2.600 adviseurs in Nederland.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.