nieuws

DIL ABN Amro nu ook in MoneyView

Financiële planning 1964

Met de toevoeging van de ABN Amro Leefrente is de vergelijkingsmodule van MoneyView voor direct ingaande lijfrentes (DIL) compleet. Adviseurs kunnen nu met MoneyView AeQuote en MoneyView Selector voor al deze producten een vergelijking maken.

DIL ABN Amro nu ook in MoneyView

De ABN Amro Leefrente was het laatste ontbrekende DIL-product binnen de vergelijking. Adviseurs kunnen nu voor een klant een vergelijking maken voor in totaal 21 producten van 15 aanbieders. Bovendien bieden MoneyView AeQuote en Selector de mogelijkheid om verzekeringslijfrentes en bancaire lijfrentes met elkaar te vergelijken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.