nieuws

David Jongeleen (TAF) treedt terug uit de directie

Financiële planning 6136

TAF neemt noodgedwongen afscheid van algemeen directeur David Jongeleen. Hij legt zijn functie neer om gezondheidsredenen. Mede directielid Nicole Hollander neemt de taken van David Jongeleen over. Er wordt nog gezocht naar een opvolger.

David Jongeleen (TAF) treedt terug uit de directie

David Jongeleen is sinds begin 2010 algemeen directeur van TAF. Daarvoor vervulde hij meerdere bestuurlijke functies in de financiële dienstverlening, waaronder bij Hypotrust.

TAF directeur Nicole Hollander beschouwt David Jongeleen als een van de grondleggers van het huidige TAF. “Onder leiding van David Jongeleen heeft TAF zich ontwikkeld tot een belangrijke marktpartij op het gebied van overlijdensrisico- en inkomensverzekeringen. Wij zijn hem bijzonder dankbaar voor zijn buitengewone inzet en bereikte prestaties. En bovenal voor zijn positieve bijdrage aan de cultuur van TAF. Die zullen wij ook in de toekomst diep koesteren.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.