nieuws

Nieuwe volmacht voor VCN United Capital

Financiële planning 1966

Tussenpersonen kunnen vanaf vandaag bij serviceprovider VCN United Capital ook terecht voor de Thuis Hypotheek van Centraal. Via het door de serviceprovider ontwikkelde myView platform kan het aangesloten intermediair de aanvragen indienen.

Nieuwe volmacht voor VCN United Capital

Jeroen Walhout, directeur VCN United Capital, is uitermate content met de toevoeging van de nieuwe hypotheek: “Met de Thuis Hypotheek van Centraal Beheer in ons assortiment hebben we een mooie klantpropositie voor de met ons samenwerkende intermediairs”. De hypotheek kent een aantal flexibele voorwaarden waaronder de mogelijkheid om jaarlijks 20% boetevrij af te lossen. Daarnaast vindt er een automatische renteaanpassing plaats als de lening in een lagere risicoklasse valt. 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.