nieuws

Hypotheekbond biedt hypotheekrente app voor intermediair

Financiële planning 1797

De Nationale Hypotheekbond heeft een hypotheekrente app ontwikkeld voor het intermediair. Hiermee heeft het intermediair de actuele rentetarieven altijd bij de hand. De app is zowel voor Android als iOS beschikbaar.

Hypotheekbond biedt hypotheekrente app voor intermediair

“Deze mogelijkheid hadden we al beschikbaar op onze website en nu ook in een app”, vertelt directeur Jeroen Oversteegen. “Hiermee hebben ze altijd de actuele rente bij de hand en kunnen ze makkelijk vergelijken. De bedoeling is dat we ongeveer elke maand  een uitbreiding toevoegen. Op stapel staande uitbreidingen zijn: maximale hypotheek, maandlasten berekenen, zoek een adviseur of vestiging, wat kost deze woning en boeterente berekenen.” Het intermediair kan de app ook in een eigen ‘look & feel’ krijgen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.