nieuws

FlexFront start samenwerking met NIBC Direct

Financiële planning 1243

Flexfront en NIBC Direct Hypotheken gaan samenwerken. Vanaf vandaag krijgt Flexfront de beschikking over het gehele hypothekenaanbod van NIBC Direct. Ter viering van deze samenwerking kan het intermediair gebruikmaken van een dossierkorting voor de eerste twee NIBC Direct dossiers.

FlexFront start samenwerking met NIBC Direct

“Met de aanvulling van NIBC Direct Hypotheken biedt Flexfront in haar assortiment naast reguliere (NHG)-hypotheken ook hypotheekmogelijkheden voor zelfstandigen, consumptieve opname, en energiebesparende voorzieningen. Bovendien is restschuldfinanciering voor bestaande NIBC-klanten mogelijk. Daarnaast biedt NIBC Direct Hypotheken via Flexfront de investeringshypotheek voor particulieren met beleggingspanden”, aldus Flexfront woordvoerder Marion Verhoef.

Blij
NIBC Direct Hypotheken is verheugd met deze nieuwe samenwerking. “FlexFront staat bekend om haar uitgebreide kennis via diverse specialistenteams en een hypotheekproces dat geënt is op dagverwerking van complete dossiers. Dit was voor NIBC Direct Hypotheken de reden om hun distributiekanaal met deze partner uit te breiden”, zegt Ronald Klapwijk van NIBC Direct.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.