nieuws

Nieuwe vergelijkingssite voor beleggingsoplossingen

Financiële planning

Esther Waal en Dirk Vlaam hebben een vergelijkingssite voor beleggingsoplossingen gelanceerd: Advies-Check. Hiermee willen ze financieel adviseurs een totaaloverzicht aan beleggingsoplossingen bieden die voor hun klanten geschikt kunnen zijn.

Nieuwe vergelijkingssite voor beleggingsoplossingen

“Veel adviseurs wagen zich niet aan beleggingsadvisering. Niet uit gebrek aan kennis, maar uit gebrek aan tijd. Met Advies-Check krijgen financieel adviseurs een totaaloverzicht. Zo komen zij sneller tot een passend advies voor hun klanten.

Abonnement
De vergelijkingstool is nu nog openbaar maar verdwijnt in de loop van april 2016 achter een inlogscherm en kan men een abonnement nemen. Het abonnement is per maand opzegbaar en afhankelijk van de omvang van het advieskantoor. Er worden veertig aanbieders vergeleken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.