nieuws

MUNT komt met ‘inspiratieplatform’ voor adviseurs

Financiële planning

MUNT Hypotheken heeft vandaag een inspiratieplatform voor hypotheekadviseurs gelanceerd, Kop-Munt.nl. De verstrekker wil adviseurs met het platform inspireren en informeren door ervaringen en inzichten van collega’s te bundelen.

MUNT komt met ‘inspiratieplatform’ voor adviseurs

“Enerzijds is er aandacht voor persoonlijke verhalen en ervaringen van adviseurs en andere sleutelpersonen in het hypotheekproces, anderzijds bevat het platform cijfermatige en informatieve content”, is de omschrijving die MUNT meegeeft aan het platform. Door de veranderende hypotheeksector kan een informatief platform van toegevoegde waarde zijn. “Niet alleen om kennis te delen, maar juist ook om ervaringen van anderen te lezen”, zegt Menno Luiten van MUNT. “Net anders dan anderen, want dat is hoe we zijn.”

Luiten deelt nog een compliment uit aan adviseurs over het marktaandeel van 7% dat de verstrekker inmiddels heeft bereikt. “Dat hadden we in slechts anderhalf jaar tijd nooit zonder hypotheekadviseurs kunnen realiseren. Zonder deze ‘kopstukken’ waren we letterlijk nergens geweest.” De redactie van het platform is extern uitbesteed. Luiten: “Zo waarborgen we dat we breder kijken dan alleen ons eigen perspectief.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.