nieuws

FFP viert jubileum met wetenschappelijk symposium

Financiële planning

Woensdagmiddag 6 april vieren FFP Vakblad voor Financiële Planning en Instituut voor Financiële Planning 20 jaar gecertificeerde financiële planning in Nederland. Zij doen dit met een wetenschappelijk symposium.

FFP viert jubileum met wetenschappelijk symposium

Het symposium vindt plaats aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar sprekers als prof. dr. Leo Stevens (Erasmus Universiteit), prof. dr. Tom Loonen (Vrije Universiteit Amsterdam), prof. dr. Henriëtte Prast (Tilburg University) en prof. dr. Marc De Ceuster (universiteit Antwerpen) zullen spreken onder dagvoorzitterschap van prof. dr. Peter Kavelaars (Erasmus Universiteit). Die middag zal ook een jubileumboek uitgereikt worden aan Gita Salden, directeur Financiële Markten tevens plaatsvervangend thesaurier-generaal bij ministerie van Financiën.

Voor het symposium is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.