nieuws

Qredits en Krediet Makelaar gaan samenwerken

Financiële planning

Kredietverstrekker Qredits en serviceprovider De Krediet Makelaar zijn een samenwerking begonnen op het gebied van zakelijke financieringen. Intermediairs die aangesloten zijn bij De Krediet Makelaar kunnen zakelijke financieringen van Qredits aan gaan bieden.

Qredits en Krediet Makelaar gaan samenwerken

De samenwerking zorgt ervoor dat intermediairs via De Krediet Makelaar nu een totaalaanbod op het gebied van kortgeld-financieringen kunnen aanbieden”, schrijft de serviceprovider. “De productgroepen consumptief krediet, financial- en operational lease én zakelijke financieringen zijn via één agentschap beschikbaar.”

Jorrit Drenth, directeur van De Krediet Makelaar, is tevreden met de samenwerking: “Het aanbieden van alle kortgeld-oplossingen aan onze intermediairs heeft een hoge prioriteit. Het belang van kortgeld-financieringen neemt enorm toe. Een lagere LTV bij hypotheken en het afnemen van de financieringsbereidheid van banken voor mkb’ers zijn hier voorbeelden van. De Krediet Makelaar geeft het intermediair nu alle tools om haar klanten op ieder vlak van kortgeld-financieringen van dienst te kunnen zijn.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.