nieuws

PFP Forum kiest Gaston Hendriks als financieel planner van het jaar

Financiële planning

Gaston Hendriks is woensdagavond op het PFP Forum verkozen tot financieel planner van het jaar. Hij wordt geprezen om zijn heldere manier van communiceren.

PFP Forum kiest Gaston Hendriks als financieel planner van het jaar

Hendriks, die werkt als zelfstandig financieel planner bij KapitaalMeester in Voorburg, kreeg als beloning voor zijn uitverkiezing de wisselbeker en een reis naar het Amerikaanse congres van financieel planners in Baltimore. Juryvoorzitter Roelof Meijer was tevreden over het niveau van de inzendingen van dit jaar: “Het lijkt wel of het ieder jaar moeilijker wordt om een winnaar te bepalen van de wedstrijd. Je ziet het vak zich krachtig ontwikkelen. Communicatie en deskundigheid gaan hand in hand. De winnaars die we door de jaren heen hebben gehad, zijn uitstekende ambassadeurs voor het vak. Met Gaston Hendriks als Financieel Planner van het Jaar 2016 wordt die lijn doorgetrokken.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.