nieuws

Obvion lanceert nieuw adviseursportaal

Financiële planning

Hypotheekverstrekker Obvion en ICT-dienstverlener Everest hebben een nieuw adviseursportaal gelanceerd. Het nieuwe portaal is volledig aangesloten op het Hypotheken Data Netwerk (HDN). “De adviseur krijgt te allen tijde inzicht in de status van de hypotheekaanvragen, inclusief alle documentstatussen”, aldus Obvion.

Obvion lanceert nieuw adviseursportaal

Obvion wil later dit jaar ook een nieuw portefeuilleoverzicht toevoegen, dat de adviseur moet helpen bij de dienstverlening. De lancering is, volgens Obvion, eveneens een eerste stap richting een nieuw klantportaal. “Daarin krijgen consumenten meer mogelijkheden die aansluiten bij hun behoefte naar zelfregie in samenwerking met ons en de adviseur”, schrijft Obvion.

Volgens Cynthia Tulp, adjunct-directeur marketing communicatie en sales bij Obvion, is de introductie van het portaal nagenoeg vlekkeloos verlopen. “Om het portaal zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de werkzaamheden van de adviseurs, hebben we hen diverse malen betrokken bij de ontwikkeling”, aldus Tulp.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.