nieuws

Jan van Lierop vertrekt bij Figlo

Financiële planning

Jan van Lierop, verantwoordelijk voor de verkoop bij softwarebedrijf Figlo, verlaat per 1 januari 2016 het bedrijf. Hij gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging na dertig jaar actief te zijn geweest in de financiële dienstverlening, waarvan 16 jaar bij Figlo.

Jan van Lierop vertrekt bij Figlo

“Jenze Bosma en ik zijn de afgelopen jaren bezig geweest om onszelf misbaar te maken. Dat is goed gelukt”, zegt Van Lierop. “Ik ben een echte ondernemer en kom oorspronkelijk uit de detailhandel. Ik ben nu 53 en kan comfortabel bij Figlo blijven, maar ik wil gewoon het roer omgooien en wat anders gaan doen. Al heb ik nog geen idee wat”, zegt Van Lierop. Hij gaat straks eerst 5 weken naar Nieuw-Zeeland. “Als ik terugkom dan spring ik in het grote gat en zie wel hoe ik er uit kom en waar ik dan terecht kom.” Hij zegt niet dat hij niet in de financiële dienstverlening terugkomt. “Ik wil onderzoeken wat ik ga doen en later geen spijt krijgen dat ik dat niet gedaan heb.”

Werkzaamheden
De komende periode draagt Van Lierop zijn werkzaamheden over aan zijn collega’s van het salesteam: Richard Koudijs, Olaf van der Elst en Nathan Brouwer. Ter versterking van het team start per 28 september a.s. Thomas Vermeire als Enterprise Account Executive bij Figlo. Thomas heeft in zijn loopbaan bij Bridgevest ruime ervaring opgedaan op het gebied van pensioencommunicatie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.