nieuws

EyeOpen lanceert woonlasten tool

Financiële planning

Online hypotheekadviseur eyeOpen introduceert een nieuwe online tool die naar eigen zeggen, uitrekent wat de complete maandlasten zijn. Hoewel er al veel online tools zijn die berekenen wat huizenkopers kunnen lenen, is dit volgens eyeOpen de eerste tool die ook rekening houdt met bijkomende vaste lasten zoals waterschapslasten, onroerende zaakbelasting en regionale belastingen.

EyeOpen lanceert woonlasten tool

Volgens eyeOpen heeft de consument behoefte aan een duidelijk beeld van alle vaste lasten. “Wij laten mensen direct zien wat reëel is. We maken ze niet blij met een laag, maar niet reëel maximaal maandbedrag. Wij willen dat mensen een huis kopen, maar ook nog eens lekker kunnen leven”, zegt Olivier Tardieu, directeur van eyeOpen.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.