nieuws

Kadaster: woningprijzen blijven stijgen

Financiële planning

De prijzen van bestaande koopwoningen zijn ook afgelopen maand weer gestegen. De prijzen waren in juni 2,6% hoger dan in diezelfde maand van het vorige jaar waren, blijkt uit cijfers van het Kadaster.

Kadaster: woningprijzen blijven stijgen

De prijsstijging is het hoogst in Amsterdam, meldt het Kadaster. De prijzen liggen nu al ruim een jaar hoger ten opzichte van een jaar eerder en al sinds de zomer van 2013 is er sprake van een licht stijgende trend in de prijsontwikkeling van bestaande koopwoningen. Het gemiddelde prijsniveau ligt inmiddels even hoog als in oktober 2003. Sinds het dal in juni 2013 zijn de prijzen met bijna 5% gestegen, vergeleken met het absolute dieptepunt in augustus 2008 is de stijging 17,6%.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.