nieuws

Hypotheekadviseur opgepakt voor oplichting en verduistering

Financiële planning

De politie heeft dinsdag een 47-jarige hypotheekadviseur uit Heerde aangehouden die wordt verdacht van oplichting en verduistering. Meerdere mensen zijn voor in totaal € 80.000 opgelicht na het afsluiten van een hypotheek of een spaarbelegging. 

Hypotheekadviseur opgepakt voor oplichting en verduistering

De zaak kwam aan het rollen nadat een gedupeerde klant aangifte deed tegen de man. In het onderzoek dat volgde, deden in totaal zes mensen aangifte van oplichting en verduistering. De slachtoffers waren allemaal klant van de verdachte en sloten een hypotheek af of belegden hun geld. Daarbij maakten ze geld over naar de verdachte, die een administratiekantoor in Heerde had.

De politie zal verder onderzoek doen naar de financiën van de verdachte nu hij is aangehouden. Het zou kunnen dat er nog meer mensen slachtoffer zijn geworden die tot nu toe niet met de politie hebben gesproken. De politie hoopt dat deze mensen zich ook nog zullen melden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.