nieuws

Hypotrust komt met nieuwe hypotheek

Financiële planning

Hypotrust heeft een nieuwe hypotheek aan het assortiment toegevoegd. De Elan Hypotheek komt vanaf vrijdag op de markt en is bedoeld voor oversluiters en klanten die boven de NHG-grens komen.

Hypotrust komt met nieuwe hypotheek

Hypotrust omschrijft de doelgroep als klanten die zelfverzekerd willen wonen: “Consumenten die voor een bestaande woning een hypotheek boven de NHG-kostengrens willen afsluiten en consumenten die een bestaande hypotheek willen oversluiten.” De Elan Hypotheek is ontwikkeld in samenwerking met Dynamic Credit en de funding wordt verzorgd door Goldman Sachs.

Binnen de Elan Hypotheek kan de klant kiezen uit de aflosvormen annuïtair, lineair of aflossingsvrij. Deze kunnen gecombineerd worden met variabele rente en diverse rentevasteperiodes: 3-maands variabel, 1, 3, 5, 7, 10, 15, 20 en 30 jaar. Omdat de NHG-grens de komende jaren naar verwachting van Hypotrust steeds verder gaat zakken, verwacht Hypotrust dat de doelgroep voor de nieuwe hypotheek steeds groter wordt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.