nieuws

DAK-leden krijgen meer opties voor ‘kort geld’ aan hypotheekklant

Financiële planning

Alle consumptieve kredieten van Credivance (onderdeel van Alfam) zijn sinds deze week beschikbaar voor de 1500 leden van coöperatie DAK. Zo kunnen adviseurs klanten met behoefte aan ‘kort geld’ beter van dienst zijn, zegt DAK.

DAK-leden krijgen meer opties voor ‘kort geld’ aan hypotheekklant

De kredieten zijn beschikbaar via myView, het midoffice systeem van DAK dat is aangesloten op het Hypotheken Data Netwerk (HDN). Volgens de partijen wordt consumptief krediet zo heel eenvoudig (‘met één druk op de knop’) onderdeel van het totale hypotheekadvies. “Als er bij uw klant behoefte is aan ‘kort geld’ naast de hypotheek, bijvoorbeeld om de hypotheek rond te krijgen of voor het financieren van een restschuld, is het aanbieden van een consumptief krediet van Credivance een verantwoorde oplossing”, aldus de twee partijen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.