nieuws

Woonfonds brengt samen met Adjiedj Bakas boek uit

Financiële planning

Hypotheekverstrekker Woonfonds presenteert vrijdagmiddag zijn nieuwe boek dat het samen schreef met trendwatcher Adjiedj Bakas. Het boek ‘De toekomst van uw Woongenot’ is bedoeld voor klanten, maar ook voor adviseurs.

Woonfonds brengt samen met Adjiedj Bakas boek uit

Paul Bänziger (op de foto met Bakas), commercieel manager bij Woonfonds, schreef het boek samen met Bakas om klanten te inspireren en een extra bijdrage te leveren aan hun woongenot. Maar adviseurs kunnen ook wat opsteken van het boek, schrijft Woonfonds. “Ook voor adviseurs draagt het boek bij om in hun adviespraktijk klanten beter te bedienen die actief zijn met hun woongenot. In het boek staat beschreven wat wij de komende jaren zoal op woongebied kunnen verwachten.”

Het boek wordt vrijdagmiddag gepresenteerd in het 3D Print Canalhouse in Amsterdam. Woonfonds-klant Elsbeth Geelof-Zeevat krijgt het eerste exemplaar uitgereikt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.