nieuws

Obvion brengt jaaropgave hypotheek in videoboodschap

Financiële planning

Naast een saldo-opgave per post, ontvangen woningeigenaren met een Obvion hypotheek ook een persoonlijke online videoboodschap. Met deze video informeert de hypotheekverstrekker zijn klanten over de huidige situatie van hun hypotheek.

Obvion brengt jaaropgave hypotheek in videoboodschap

In ongeveer twee minuten wordt een aantal onderdelen van de saldo-opgave een-op-een doorgelopen, zoals het betaalde bedrag aan rente en aflossing, inclusief eventuele extra aflossingen of extra geleend geld. Obvion is de eerste financieel dienstverlener die jaaropgaven ook per video verstrekt.

Marketingmanager Cynthia Tulp: “We willen onze klanten op een persoonlijke, maar vooral ook makkelijke manier laten zien hoe hun hypotheek ervoor staat. Met de online videoboodschap maken we de materie minder complex en ook toegankelijk. Zodat klanten een beter inzicht krijgen in hun hypotheek.”

De video wordt aangeboden in ‘MijnObvion’, een online omgeving waar klanten op kunnen inloggen en 24/7 inzicht hebben in hun eigen hypotheeksituatie. Naast de persoonlijke online video biedt de omgeving nog meer tools, zoals bijvoorbeeld een rekenhulp extra aflossen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.