nieuws

Florius stopt met selectief distributiebeleid

Financiële planning

Hypotheekverstrekker Florius (ABN Amro Hypotheken Groep) stapt af van selectief distributiebeleid. Het past volgens directeur Karin Polman niet langer in de moderne advieswereld. De hypotheekverstrekker kiest voor een brede toegang tot haar dienstverlening.

Florius stopt met selectief distributiebeleid

Volgens Florius vergroot dit de vrijheid van de adviseur en Florius om in het belang van de klant te handelen. De nieuwe samenwerkingsvoorwaarden die hierbij horen zijn sterk vereenvoudigd. Nieuwe adviseurs ontvangen vanaf vandaag het distributiebeleid van Florius met de nieuwe samenwerkingsvoorwaarden. De al met Florius samenwerkende adviseurs ontvangen deze ook. Florius gaat gefaseerd uitrollen. Voorafgaand aan de introductie zegt Florius het nieuwe distributiebeleid afgestemd te hebben met een aantal adviseurs, belangenorganisaties en distributiepartners.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.