nieuws

Kredietaanvragen via Adviesbox naar CFSN Kredietendesk

Financiële planning

CFSN Kredietendesk heeft haar systemen gekoppeld aan Adviesbox. De serviceprovider die zich richt op de ondersteuning van het intermediair voor consumptieve kredietverlening wil daarmee het kredietaanvraagproces voor op hypotheek gerichte intermediairs makkelijker maken.

Kredietaanvragen via Adviesbox naar CFSN Kredietendesk

Het intermediair kan voortaan direct vanuit de adviessoftware van Adviesbox een kredietofferte aanvragen bij CFSN. Directeur Hans Schoonwater geeft aan dat met de samenwerking met Adviesbox het eerste adviessoftwarehuis is aangesloten, maar zeker niet het laatste. CFSN is volgens Schoonwater ook in gesprek met de andere softwarehuizen om zo marktbrede toegang te realiseren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.