nieuws

Ook Rabo-spaarder moet het doen met 0,7 %

Financiële planning

Vanaf 5 november krijgen ook Rabo-klanten nog slecht 0,7 % rente over het saldo op hun internetspaarrekening. De Rabobank loopt daarmee in de pas met ING en ABN Amro die vorige week aankondigden hun tarieven te verlagen.

Ook Rabo-spaarder moet het doen met 0,7 %

De ABN kondigde onlangs ook aan de rente op de gewone basisspaarrekening per 31 oktober naar 0,7% te verlagen. De ING was vorige week de eerste grootbank die het besluit nam om de rente te verlagen. Daar tegenover staat bijvoorbeeld SNS Bank, dat de spaarrente op 1,15% heeft staan. Ook het gat met een uitdager als Knab wordt door de verlagingen groter. De nieuwe bank heeft momenteel een rente van 1,25%.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.