nieuws

Bert Sonneveld vertrekt bij FFP

Financiële planning

Bert Sonneveld, sinds februari 2014 directeur bij de Federatie Financieel Planner (FFP), vertrekt per 1 januari 2016. Er wordt gezocht naar een opvolger.

Bert Sonneveld vertrekt bij FFP

“Bert ziet dat zijn taak erop zit. Hij heeft gebouwd aan een FFP dat er nog niet was en heeft aan de wieg gestaan van de organisatie die er nu staat. Dus hij stopt op het hoogtepunt”, aldus de toelichting van woordvoerder Mark Swarts. Sonneveld heeft onder meer het PE-systeem nieuwe stijl opgezet dat in 2016 van kracht wordt. FFP gaat rustig op zoek naar een opvolger. “Daar nemen we de tijd voor.”

Donderdag 8 oktober maakte FFP bekend dat alle gecertificeerde planners die het FFP-keurmerk voeren, de internationaal erkende CFP-titel gaan dragen. Dit is het gevolg van een fusie tussen de Stichting Certificering FFP en de Stichting Financial Planning Standards Board Nederland (FPSB NL).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.