nieuws

Marieke Hut nieuwe partner van MUNT

Financiële planning

Marieke Hut (37) is als Director Business Development aangetreden bij MUNT Hypotheken, de nieuwe speler op de hypotheekmarkt. Hut was voor haar benoeming bij MUNT actief als Director Structured Products bij Intertrust Group.

Marieke Hut nieuwe partner van MUNT

Eerder was Hut actief voor NIBC, een verleden dat ze deelt met een aantal van de initiatiefnemers achter MUNT. Hut wordt bij de nieuwe hypotheekverstrekker, onderdeel van fondsbeheerder DMFCO, verantwoordelijk voor de organisatieontwikkeling. Hut: “Dat het concept van MUNT Hypotheken vernieuwend is en werkt is inmiddels bewezen. Het komende jaar willen we het huidige concept nog meer innoveren en uitbreiden, om zo vraag en aanbod op de hypotheekmarkt optimaal samen te brengen.”

Eerder deze week maakte MUNT al bekend dat er nog een aantal pensioenfondsen gezamenlijk € 750 mln in de hypotheekverstrekker investeren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.