nieuws

Premievergelijker MoneyView in adviessoftware UNIT4

Financiële planning

UNIT4 heeft een overeenkomst gesloten met MoneyView voor de integratie van de vergelijkingssoftware AeQuote in de adviessoftware Scenario Advies van UNIT4.

Premievergelijker MoneyView in adviessoftware UNIT4

Door de integratie vanAeQuote in Scenario Advies kunnen adviseurs vanaf medio 2015 tarieven vergelijken van verzekeringen en spaar- of beleggingsproducten. Op basis van het gekozen product kunnen adviseurs in Scenario Advies adviesrapporten maken.

Fred Lingg, directeur UNIT4 Financiële Intermediairs: “De samenwerking met MoneyView geeft gebruikers van UNIT4 Scenario Advies een extra toegevoegde waarde. Ze kunnen nu nog efficiënter de rol van onafhankelijk adviseur op zich nemen en daarmee hun dienstverlening uitbreiden. Niet enkel onafhankelijk advies maar ook directe bemiddeling voor het product dat het beste past bij de klant.”

UNIT4 meldt dat de koppeling met de Nationale Hypotheek Databank voor de vergelijking van hypotheken en hypotheekgebonden producten in de adviessoftware mogelijk blijft.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.