nieuws

Onafhankelijk intermediair dingt mee naar adviesprijs

Financiële planning

‘Het Onafhankelijk Intermediair’, De Hypotheker en De Hypotheekshop zijn in de categorie Beste Advies genomineerd voor de Hypotheken Awards 2014. In de categorie Beste Beheer kwamen Obvion, Argenta en RegioBank als genomineerden uit de bus. De winnaars worden op 12 februari bekend gemaakt tijdens het Hypotheken Event in Almere.

Onafhankelijk intermediair dingt mee naar adviesprijs

De Hypotheken Awards zijn een initiatief van onderzoeksbureau GfK en congresorganisator IIR. Waar het voorheen een brancheprijs was, bepalen consumenten dit jaar voor het eerst de winaars. GfK deed  onder hen onderzoek naar de tevredenheid en de NPS-score. Voor de categorie ‘Beste Beheer’ ondervroeg GfK consumenten die al een hypotheek hebben naar hun ervaringen met de hypotheekverstrekker. Voor de de categorie ‘Beste Advies’ bevroeg het onderzoeksbureau consumenten die in 2013 een adviesgesprek hebben gehad.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.