nieuws

Monuta meest populair bij online sluiten uitvaartpolis

Financiële planning

Consumenten sluiten een uitvaartverzekering het liefst af via Monuta.nl, stelt onderzoeksbureau WUA, die 200 mensen achter de pc (70%) of via de smartphone (30%) liet zoeken naar een uitvaartpolis.

Monuta meest populair bij online sluiten uitvaartpolis

De respondenten kregen de opdracht om zich vrij op een polis te oriënteren. "Ga zo ver door op de website als u kunt, maar ga niet daadwerkelijk de uitvaartverzekering afsluiten." De bezochte sites zijn beoordeeld op tien aspecten, zoals de premieberekening. Die gaat het makkelijkst bij Monuta. De algemene waardering voor de site van de Apeldoornse verzekeraar is 7,5. Daarna volgen Dela (7,2) en Yarden (7,0). De site van Ardanta krijgt met een 3,8 de laagste waardering. Gemiddeld geven de consumenten een 6,1.
Uiteindelijk noemt 27,5% van de ondervraagden Monuta als eerste keus. Dela en Yarden zijn in respectievelijk 23,5% en 19,5% van de gevallen de eerste optie voor het sluiten van een uitvaartpolis.
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.