nieuws

Nu ook sparen voor het Zwitserlevengevoel

Financiële planning

Zwitserleven introduceert drie online spaarproducten voor particulieren: Internetsparen, Maandsparen en Depositosparen. Zwitserleven Sparen wordt aangeboden via ZwitserlevenBank, een handelsnaam van SNS Bank.

Nu ook sparen voor het Zwitserlevengevoel

“Met Zwitserleven Sparen willen wij dat iedereen kan sparen voor zijn financiële toekomst en zijn dromen kan realiseren’, aldus directievoorzitter Maarten Edixhoven van Zwitserleven. “Wij willen heel Nederland het Zwitserlevengevoel geven.” De spaarproducten kunnen alleen online worden geopend en beheerd via www.zwitserleven.nl/sparen. Bij minimaal 2.500 euro inleg of bijstorten van 2.500 euro (in 1 keer), doneert Zwitserleven 5 euro aan Nationaal Fonds Kinderhulp (NFK). Het NFK gebruikt dit geld om kinderwensen te vervullen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.